Over ons – Blue Band | Feestband & Coverband

De Blue Band

image
image
image
image

Over de Blue Band


De zes energieke getalenteerde en muzikale bandleden van de Blue Band staan garant om voor elk publiek, op elke locatie en ongeacht het tijdstip de gelegenheid om te toveren tot een weergaloos feest. Met hun gevarieerde en feestelijke repertoire is er voor ieder wat wils! Wil je wat meer over ze weten? Klik dan even op de naam van je meest favoriete bandlid!

De Blue band is ontstaan op een zonnige zondag in de kantine van SV Leunen in het jaar 2010. Na een paar pilsjes gedronken te hebben, dachten er een aantal mannen dat ze meer kwaliteiten hadden dan achter een bal aan te rennen. Het eerste optreden stond gepland over 10 weken. Zo slonk de band van 12 triangelspelers en 8 managers, naar vijf getalenteerde jongens die uiteindelijk tijdens hun eerste optreden de zaal bom vol hadden. De Blue Band is door blijven gaan met het uitbreiden van het repertoire van zes nummers en natuurlijk de kwaliteiten van de nummers. Door het een en ander te schuiven tussen en rondom deze muzikale mensen, is de Blue Band uiteindelijk met 6 man sterk en met deze bezetting gaan ze de toekomst trotseren en vele “leuke” feesten naar ONVERGETELIJKE feesten brengen.
Glenn Voermans: Drums
Lars Propst: Bas / zang
René Classens: Gitaar
Freek Althuizen: Gitaar
Siem Neervoort: Toetsen / zang
Lucki Pijpers: Zang

Feestje?

Tijd voor een feestje? Maar nog geen band? Met ons uitgebreide en gevarieerd programma kunnen we een hele avond voorzien van sfeer, gezelligheid en feest.